Over Accept-IT


Accept-IT maakt online communicatie effici├źnter. Gemakkelijker. Iedere organisatie is uniek, of het nu gaat om haar producten, diensten of doelstellingen. Uw mensen en werkwijze maken uw organisatie. Dan ligt het voor de hand dat de software die u gebruikt om uw proces te ondersteunen daarbij past. Accept-IT ontwikkelt webbased applicaties die aansluiten bij uw bedrijfsvoering.

Accept-IT ontwikkelt en bouwt online software voor u! Wij brengen samen met u en uw werknemers de eisen en wensen in kaart. Om ervoor te zorgen dat u maximaal kunt profiteren van de voordelen van online software, is het essentieel om te beginnen met het plan van aanpak.

Of het nu gaat om het maken van offertes gekoppeld aan een productcatalogus, bijhouden van een personeels- /of leerlingenbestand of het verzuim/vakantie/ziekte van uw personeel, Accept-IT is in staat uw bedrijfsvoering in een inzichtelijk en beheersbaar informatiesysteem te vatten.

Accept-IT applicaties zijn online beschikbaar, hierdoor heeft u enkel en alleen een internetbrowser, internetverbinding en inloggegevens nodig. U kunt vanaf iedere gewenste locatie gebruik maken van de software en uw bestanden. U hoeft geen software te installeren en te updaten en te laten onderhouden. U bespaart dus op de kosten voor uw ICT middelen.

Accept-IT webbased ICT toepassingen
Textielstraat 2d
7483 PB Haaksbergen
053 574 3913
info@accept-it.nl
www.accept-it.nl